Miu

( 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 )

 Shume nga ju besojne pa te drejte qe viti 2011 do te jete nje vit ters. Por kjo nuk eshte e vertete. Ky vit do te jete i mbushur me lajme te mira dhe mundesi.

 

Kjo eshte nje periudhe perfekte per ju qe t’i beni enderrat tuaja realitet. Mos mendoni qe endrrat tuaja nuk mund t’i arrini, pasi ju, me aftesite tuaja do te arrini cdo qellim tuajin.

Mbajeni zemren dhe mendjen tuaj te hapur. Mbani mend se nuk ka rendesi se sa ju perkrahin yjet, ju duhet te beni pjesen tuaj qe te arrini rezultatin e deshiruar. Ne anen tjeter te medaljes, do te kete me shume zenka, tradheti, keqkuptime kete vit per ju. Mundohuni te tregoheni te qete dhe objektiv gjate gjithe kohes.

Gjerat do te shkojne mire. Gjithashtu duhet te mos lejoni qe t’ju perpije stresi. Duhet te tregoni shume te kujdesshem se mos keni shqetesime shendetesore dhe do ju duhet te shkoni ne spital, t’i nenshtroheni nje nderhyrje ose te pesoni ndonje aksident.