Peshorja

Mashkulli Peshore pelqen shume qejfin dhe kenaqesine. Duke perfshire ketu edhe seksin. Shpesh dashurohen me femra shume te bukura, por me pas zbulojne nivelin e tyre intelektual dhe kultural shume me te ulet se vetja dhe zhgenjehet.

 

Nje Peshore arratiset para budallallikut. Vleresojne gjerat e rafinuara dhe kujdesin ne detaje. Adhurojne femrat qe veshin intime seksi me rroba te rafinuara siper. Nuk eshte e rralle qe preferojne te lidhen ne shtrat dhe te masazhohen nga partneret e tyre, duke e lene ate te zgjedhe lojen sipas preferencave te saj.

Femra perfekte per mashkullin Peshore eshte e bukur, me forma, e rafinuar, dhe elegante. Nuk pranohen ato qe nuk kujdesen per pamjen deri ne detaje.

Si ta beni per vete: Me nje dialog te zgjuar dhe me nje veshje qe ngacmon fantazinee tij.
Partner ideale: Ujori