Peshorja

Shenjes se Peshores, te drejtuar nga Venusi, i jepen guret jeshile.

 

Per dashurine eshte e keshilluar Tormalina Jeshile, ndoshta e vene ne nje varese apo ne nje unaze, qe ju jep edhe pak prakticitet.

Ndersa ne momentet qe nuk ndiheni shume mire, zgjidhni Opalin, veprimi i te cilit do ju jape pak energji.

Malakiti eshte i vlefshem ne profesion, qe qarteson, mban te qarte obiektivin dhe forcon aftesine kritike.

Per te permiresuar sensualitetin tuaj drejtojuni Krizoprazios, per te terhequr dashurine nuk ka asgje me mire se te vishni kuarcin roze te vendosur ne unaza, byzylyke, dhe mbi te gjitha neper varese.