Peshorja

Per te bere

  • Mundohu ta mbash gjithmone situaten e qete dhe harmonioze, pasi Peshorja vlereson kur gjerat jane te ekuilibruara .
  • Kultivo interes per artin dhe letersine. Peshorja do te te tregoje vleren e muzikes dhe poezise.

 

  • Pranoji ekstravagacat e vogla dhe beji komplimente te vazhdueshme, e do te ta ktheje me shume sensualitet.
  • Merri nje mendim mbi gjerat qe po ndodhin ne jeten tende, pasi do te dije te te ndihmoje te marresh nje vendim te arsyeshem.
  • Kupto qe jeta me nje Peshore eshte gjithmone si nje jete ne peshore, megjithate kjo shenje do te sjelle ekuiliber ne jeten tuaj.

Per te mos bere

  • Mos pretendo qe te marre vendime ne moment, edhe sikur te behet fjale vetem per faktin se cfare do te haje ne mengjes. Peshores i pelqen te vleresoje alternativat dhe mund te jete shume i pavendosur.
  • Mos i thuaj qe nuk ka nje pamje te mire pasi mund ta besh te shqetesohet per gjithe diten dhe gjithe naten.
  • Nuk duhet te jeni jo fleksibel apo jo spontan, dhe nese te pelqen t’i kesh te gjitha gjerat ne rregull mund te bezdisesh nga kjo shenje. Peshorja mund te jete nje shenje mjaft kapricoze.
  • Nuk duhet ta shtyni qe te marre nje vendim te rendesishem, pasi pelqejne te mendojne per gjerat e rendesishme me ngadale dhe me kujdes.