Peshorja

Dashuria

Gjate dy javeve te para, planetet ne shenjen e Demit ne sektorin e tete do te mundohen te ndryshojne disa gjera ne sjelljen tuaj; ndoshta duke njohur njerez qe nuk jane tamam ne linje me klishete tuaja.

Gjithshka do te kthehet e lehte qe nga data 10, me Venusin shume pozitive qe do te sponsorizoje udhetime dhe diversive, pervec se tju karikoje me deshire per te luajtur. Do te keni vetem veshtiresine e zgjedhjes.

 

Shendeti

Fale Marsit ne fushen e tete, mbrojtja imunitare do te jene ne nivele shume te mira. Periudha do te jete edhe shume e favorshme per terapite. Venusi e mrekullueshme do ju ndihmoje per nje pamje fantastike.

Do te keni nje joshje elegante dhe te jashtezakonshme, si ehde me shume stil. Figura do te kete reflekse te jashtezakonshme.

Puna

Fundi i kundershtise se Saturnit ju ka liruar nga ndonje mani mbytese per perfeksion.  Megjithate duhet thene edhe qe Peshoret e dhjetediteshit te pare kane shume muaj qe po merren me kundershtine e Uranit qe shtyn ne thyerjen e ndonje skeme.

Ky muaj do te jete shume pozitiv, dhe ju dote jeni te dhene pas socialitetit. Do te jene te favorizuar promotoret, agjentet e udhetimit.

Parate

Saturni ne sektorin e dyte po gjeneron ne Peshoret e dhjetediteshit te pare me shume kujdes ne shpenzimet e perditshme dhe planetet ne shenjen e Demit deri en daten 10 do te perqendrojne edhe me shume vemendje tek financat.

Ditet nga data 15 e deri ne fund, do te jene me pa vemendje, me ndonje shpenzim per te permiresuar vetevleresimin, por edhe me ndonje shpenzim te tepert.