Peshorja

Femrat Peshore e njohin shume mire artin e te berit te bukura dhe te joshjes. Ato preferojne admirimin ne praktikimin e seksit.

 

Nese nje mashkull i ben per vete duhet te marre iniciativa dhe te tregohet aktiv, pasi nese ndizet eksitimi i tyre seksual ato presin nje sjellje te pershtatshme mashkulli nga partneri i tyre.

Per te terhequr vemendjen e Peshores duhet te tregoje edhe qe eshte inteligjent pasi kete karakteristike keto femra e vejne ne vendet e para. Rralle nje peshore do te kete nje partner me nivel intelektual me te ulet se sa vetja e saj.

Mashkulli ideal per femren Peshore duhet te jete inteligjent dhe elegant. Duhet te jete i afte qe te beje diskutime dhe te jete mashkull kur duhet.

Si ta beni per vete: Femrat Peshore mund te joshen me artin e fjales. Nje diskutim inteligjent ka me shume rendesi se nje fizik i mrekullueshem. Adhurojne perkedheljet dhe lojera paraprake te gjata.
Partner ideale: Binjaket