Peshorja

Deshirues te udhetimeve romantike, per predispozicionin e tyre per te evituar konfliktet dhe per te plotesuar deshirat e partnerit. Luks dhe konfort ne maksimum i plotesojne deshirat e pushimeve te Peshores.

 

Nje krociere ne Nil, me ndejtje ne nje nga hotelet fantastike te Seychelles, do te ishin pushimet e duhura per te lindurit nen shenjen e Peshores.

Kini kujdes edhe me cilesine e ushqimeve dhe te veres, duke mos i vene re shpenzimet kur jeni me pushime dhe duke menduar vetem te marrni me te miren per tu rikthyer me pas me karikikimin e duhur ne jeten normale.

Pasione te tjera per Peshoren eshte shopping-u, prandaj nje fundjave ne New York, neper dyqanet e 5th Avenue, apo ne Kaliforni, ne Beverli Hills, do te ishin nje dhurate e mrekullueshme per te lindurit e kesaj shenje.