Peshorja

 
Me shume mundesi do te jeni subjekte te mbingarkesave emotive apo konflikte te shkaktuara nga nje ceshtje familjare. Megjithate duhet kujtuar qe Marsi e Jupiteri ju mbeshtesin me shume optimizem.

Te enjten dhe te premten, do te jete Hena ne shenjen e Luanit tu ktheje deshiren per te krijuar marredhenie me te tjeret. Shfrytezoni Henen ne shenjen e Virgjereshes per te sistemuar dicka.