Peshorja

Dashuria- Jupiteri ne aspekt shume harmonik deri ne daten 26 qershor mund t’ju lejoje qe te keni faktor joshes te jashtezakonshem, nderkohe qe kush eshte ne cift mund te kete surpriza te bukura dhe sintoni te perkryer me parnterin.

Por nese marredhenia juaj mezi shtyhet, urani dhe plutoni ne aspekt jo harmonik mund ta bejne te shkaterrohet plotesisht. Nese mendoni qe ia vlen te luftoni per te, bejeni.

Shendeti– Nese gjate vititn doni te nenshtroheni nderhyjeve estetike apo trajtimeve per te larguar shqetesime te vjetra, do te ishte mire te perfundonit me to para dates 26 qershor. Jupiteri favorizues duket se mbeshtet iniciativat tuaja.

Limitoni zakonet e keqija si duhani, alkoli dhe shume kafe, pa lene menjane edhe ndonje kontroll te tensionit e sidomos nese jeni zakonisht te prekur nga keto lloj shqetesimesh.

Puna- Gjate ketij viti levizjet planetare mund t’ju bejne shume te deshirueshem per te ndryshuar apo permiresuar disa aspekte te punes tuaj qe nuk arrijne me t’ju kenaqin.

Ndonje prej jush mund te beje edhe nje bisede shume te rendesishme me eproret e vet. Ata do te njohin meritat tuaja. Ndersa te tjere mund te kthejne komplet faqe.

Parate- Kriza ekonomike do ju shtyje qe te shpenzoni me shume kujdes, duke ju bere qe te mos shpenzoni per gjera te kota.

Yjet ju keshillojne qe te beni mire llogarite tuaja dhe te mundoheni te punoni per me shume te ardhura. Kjo do ju beje te jeni me te kenaqur kur te mos keni aspak shqetesime ekonomike.