Peshorja

Mos u shqetesoni me aq shume per te ardhmen, sepse gjerat e mira vijne ngadale. Sot perqendrohuni ne te tashmen dhe faluni te tjereve dashuri.

Mireqenia

19%

Intelekti

75%

Dashuria

50%

Emocionet

3%

Intuita

11%

Kreativiteti

58%

Puna

22%

Parate

29%