Peshqit

Organizimi i udhetimit shpesh i lihet nje prej bashkeudhetareve, por e rendesishme eshte zgjedhja e destinacionit te duhur. Meksika me plazhet e bukura e me reren e bardhe mund te jete destinacioni ideal.

 

Akoma me mire do te ishte zona e Jukatan, ku mund te vizitohen rrenojat antike te Maya-ve, duke mbeshtetur anen enderrimtare te kesaj shenje te zodiakut.

Uji, elementi karakteristik i Peshqve, do te kenaqet nga plazhet e paprekura dhe tropikale. Edhe San Domingo do te ishte nje destinacion shume interesant.
Neper ekskursionet, nje element te cilit i duhet kushtuar rendesi eshte edhe zgjedhja e veshjeve te duhura, nje dhimbje kembesh do te mund te prishte nje dite fantastike.

Te lindurit ne shenjen e Peshqve, mbas nje dite te lodhshme, te kaluar ndoshta duke vizituar rrenoja antike ose duke bere shopping, kane nevoje per pushim, te nesermen do te ishin te lumtur te qendronin te shtrire ne rere duke lexuar nje liber.