Peshqit

Dashuria- Ne kete vit nese jeni single, do te keni prespektiven e nje njohje te re e te sakte mbas daten 27 qershor, kur Jupiteri do te formoje nje aspekt shume te bukur harmonik me shenjen tuaj.

Qe do ju ndihmoje do te jte gjithashtu Saturni me te cilin nga miqesia mund te kaloni me ngadale ne nje ndienje edhe me te forte. Nder te tjera, fale Plutonit ne aspekt favorizues askush nuk i rezoston dot karizmes tuaj.

Shendeti– Lajme te mira per ata prej jush qe mund te kene ndonje kile me shume. Jupiteri ne kuadrature deri ne daten 26 qershor mund te kontribuoje ne dobesime spontane apo te bjee shume efikase nje diete, por me kushtin qe kjo te jete dhene nga nje mjek.

Per te tjerat, me Neptunin qe alimenton ekuilibrin tuaj emotiv, Plutonin qe shton kreativitetin tuaj dhe Saturnin qe mban gjalle sensin tuaj organizativ, cfare do te deshironit me shume?

Puna- Saturni dhe Plutoni te favorshem do ju ndihmojne gjate ketij viti. Do te keni afirmime gjithmone dhe me konrete dhe jetegjata.

Megjithate mos prishni gjithshka me dembelizmin tuaj, por drejtoni strategjite tuaja me impenjim. Nga data 27 qershor, Jupiteri mund tu beje te arrini ato cfare deshironi.

Parate– Ne qiellin tuaj blu te ketij viti, planetet duken te kapur nga nje shtyse per bamiresi duke ju ndihmuar te kerkoni sa me shume mundeis per fitim.

Nga data 27 qershor, Jupiteri ne aspekt harmonik me shenjen tuaj, do ju beje qe te keni nje rritje te te ardhurave tuja, me ane te nje rritje rroge apo ardhjen e papritur te parave.