Peshqit

Dashuria

Triumfues qe prej disa javeve nga planetet qe ndodhen ne shenjen tuaj, do te jete e ndaluar te ankoheni apo te keni sjellje prej viktime; yjet po ju vleresojne dhe po ju japin bollek, si per sasi edhe per cilesi.

Keshtu dashuria do ju rezervoje me shume se nje surprize te embel, me njohje te reja apo mirekuptim. Do te jeni mjeshter te joshjes, shijojeni kete moment magjik.

Shendeti

Pothuajse jane zhdukur ankthet dhe teprimet e empatise qe ju prishin balancen dhe ju ngaterrojne, dhe do te shijoni nje ndjesi mireqenie te brendhsme qe do te reflektohet edhe ne qendrimin tuaj, ne fytyren tuaj dhe ne shkelqimin e fytyres.

Do te jete shume e lehte qe te repektoni impenjimet ne palester dhe akoma me e pelqyeshme te eksperimentoni nje trup te shkathet dhe harmonik. Pranvera do ju gjeje ne formen me te mire me shume mundesi lehtesimi.

Puna

Do te shijoni ndjesine shuem te mire qe mund te punoni pa strese dhe pa afate shqetesuese; do te arrini te zgjidhni edhe vete ju koherat dhe modalitetin e realizimit te nje projekti.

Liria e shprehjes qe do te provoni do te kete shume vlere per vetevleresimin tuaj dhe do ju beje edhe me te plotesuar nga ana profesionale. Te mbushur me energji dhe te motivuar, sidomos mbas dates 12 mund te propozoheni pa frike.

Parate

Yjet ju lejojne nje qasje te relaksuar dhe uljen e ndonje shqetesimi ekonomik; vetem Peshqit e lindur ne fund te hskurtit apo ne fillim te marsit duhet te perballen me kundershtine e Saturnit dhe Jupiterit, qe do te gjenerojne pak lodhje ne menaxhinim e peshores.

Ne pergjithesi megjithate, te gjithe perfaqesuesit e shenjes do te jetojne nje periudhe shume te mire, ndoshta edhe me vendin per nje udhetim.