Qeni

( 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 )

 

Ky vit i ri pritet te niset me lajme te mira per te linurit ne vere dhe ne dimer, qe ne muajin e pare te tij. Te linurit ne pranvere dhe ne vjeshte, lajmet e mira kete vit duhet t’i presin andej nga muaji shtator.

 

Kete vit, ju shfaqeni tek koleget dhe tek miqte tuaj shume i disponueshem dhe i kuptueshem, dhe ata shohin tek ju dike tek i cili mund te qajne hallet apo tu kerkojne ndere.

Kjo eshte gje e mire por duhet te keni kujdes se mos kalohet masa, pasi vertet eshte mire qe t’i ndihmoni te tjeret,por po u kalua kufiri i duhur, lini veten tuaj pasdore dhe ju duhet te evitoni qe te beni kete gabim. Mundohuni qe te mesoni t’i balanconi gjerat dhe marredheniet dhe mos u beni me altruist nga sa duhet.

Gjithashtu duhet te kujtoni qe edhe partneri juaj ka nevoje per vemendje dhe aq me teper per perkedhelje. Marredhenia juaj dashurore pritet te jete e zjarrte gjate gjithe vitit por me ndonje ulje ngritje te vogel per shkak te mosvemendjes tuaj ndaj parterit.

Duhet te keni gjithashtu pak kujdes me shpenzimet e parave, sidomos ne muajt e veres pasi do te ndiheni shume te tunduar per te bere shpenzime. Mundohuni te permbaheni. Pra, per kete vit nuk mund te thuhet se do te jete nje vit i keq, por vetem qe eshte nje vit ne te cilin ju duhet te tregoheni te kujdesshem.