Shigjetari

Mashkulli Shigjetar nuk ka nevoje te shfaqe teknika te vecanta terheqje pasi aftesite e tij natyrale terheqese bejne qe femrat vete te dashurohen me te.

 

Eshte ne kerkim te nje femre qe t’i jepet me deshire, terheqje dhe deshire ne marredheniet seksuale. Duhet te jete e afte ta provokoje me fjale dhe gjeste te hapura.

Zakonisht kane shume orgazma dhe nuk pretendojne qe femra krah tyre te kete pretendime per sasine, por do te bezdiseshin nga nje femer qe do te kishte veshtiresi ne arritjen e orgazmes per shkak te problemeve morale.

Femra ideale per mashkullin Shigjetar nuk ka karakteristika precise persa i perket fizikut, por duhet te kete sensin e humorit dhe aventures dhe te jene te gezuara dhe optimiste.

Si ta beni per vete: Nje mbremje e bukur, me ndonje batutue pikante, dhe me pas papritur, 15 minuta lufte erotike te ndjekura nga vete akti.
Partner ideale: Dashi