Shigjetari

Shigjetaret, te drejtuar nga Jupiteri, i atribuohen guret bojeqielli apo guret e kuqerremte.

 

Guri tipik i kesaj shenje eshte Turkezi, qe ka funksionin tipik mbrojtes dhe qe garanton vitalitet per te gjithe trupin.

I dobishem si ne dashuri, por edhe ne profesion, per te zhvilluar intuiten, njohjen, mirekuptimin e vetes dhe te te tjereve, dhe per te favorizuar komunikimin, eshte Axuriti.