Shigjetari

Per te bere

 • Tregoji gjithmone anen tende te ndricuar dhe te kenaqur. Shigjetari do te te jape shembull duke u treguar gjithmone xhentil dhe optimist.
 • Jepi lirine fizike dhe emotive per te cilen ka nevoje.Degjoje pasi do te te mesoje te arrish ate liri aq te shenjte ne jeten tende.

 

 • Mbaj gjithmone gati nje valixhe udhetimi me pak gjera thelbesore. Mund te te kerkoje papritur te niseni ne ndonje udhetim neper vende te largeta apo ekzotike.
 • E vlereson nje barcalete te mire, nje xhiro ne trenin e shpejtesise, apo nje shetitje ne mal.
 • Ji entuziast, energjik, dhe gjithmone gati per aventura.
 • Provo te gjitha aspektet e marredhenies, pasi Shigjetari mund te jete ne te njejten kohe i dashuri yt, miku yt me i mire, si edhe frymezimi yt.

Per te mos bere

 • Nuk duhet t’i tregosh anen me te erret dhe negative te personalitetit tend. Ai ka nevoje te shohe anen positive te jetes edhe nese do te thote qe te injoroje depresionin tend.
 • Mos i thuaj asnjehere qe ai e ka gabim ndersa ti e ke mire. I pelqen te mendoje qe ai e ka gjithmone pergjigjen gati per cdo pyetje apo situate.
 • Mos i zini frymen pasi do te ike.
 • Nuk duhet te tregoheni te paduruar per te jetuar raportin ne cift dhe nese po pret deklarata te dahsurise se perjetshme duhet te presesh edhe shume.
 • Shigjetari nuk dashurohet shume lehtesisht.