Shigjetari

Dashuria

Merkuri dhe Venusi ne sektorin e katert ju kerkojne akoma demostrime autonomie ne marredheniet; ndposhta duhet te jeni ju ato qe vejne ne levizje marredhenien, duke dhene prova prezence, gje qe mund tu beje te ndiheni nen presion.

Edhe ato qe jane te lire mund te ndihen te pakenaqur. Duhet te keni durim dhe empati. Mund te jete e veshtire por eshte menyra e vetme. Java e fundit do te jete shume e pelqyeshme.

Shendeti

Edhe pse Marsi qe nga data 12 dhe Venusi ne daten 22 do ju mbushin me karikim jetesor, do te ishte mire qe te kishit kujdes teprimet e cdo lloji, duke patur kujdes edhe me spinen e pa lene pasdore pushimin.

Dedikojini vetes ndonje perkujdesje me shume, si per shembull ndonje trajtim estetik apo dicka te ngjashme. Keto veprime te vgla do ju shoqerojne drejt nje pranvere ne nivelet me te larta.

Puna

Prezenca shume e gjate e merkurit ne shenjen e peshqve, do te sjelle per ju ne vezhgim tematiken e pergjegjesise, dhe jo pak edhe ate te sakrifices. Jeni zmeergjere nga natyra.

Qe nga data 12, megjithate dicka do te filloje te levize dhe do te gjendeni shume projektuale dhe dinalike. Nese nuk do te perplaseni me bashkepunetoret apo eproret, do te arrini te merrni me shume se nje rezultat.

Parate

Edhe peshorja e pagesave do te ndjeje luhatjet e provokuara nga kalimet yjore: ndonje vonese ne pagesat qe duhet te merrni apo ndonje shperblim qe nuk do e merrni mund tu beje te ndiheni nervoze.

Nese keni nder mend te kerkoni nje rritje rroge, atehere duhet te prisni edhe pak. Fatmiresisht Marsi do te jape motivimin e duhur dhe venusi ne javene fundit do ju dhuroje shume karizem.