Shigjetari

 Tani qe edhe Hena ne shenjen e Gaforres bashkohet me Merkurin dhe Venusin ne sektorin e tete, mund te ndjeni nje mungese tolerance djar ritmeve te ngadalta.

Pergjigja me e mire do te jete vezhgimi dhe do te shihni qe duke ndjenjur te qete edhe keto re do te largohen ne horizont. Te enjten dhe te premten do te jene ditet me te mira per te lene te lire energjine tuaj. Shfrytezoni fundjaven per te dale dhe per tu kenaqur me miqte tuaj.