Shigjetari

Dashuria- Per ata prej jush qe jane single, premisat jane shume roze per kete vit te ri. Urani ne vecanti mund te favorizoje nje takim ne rrethana qe nuk do i kishit menduar ndonjehere dhe me nje person shume interesant.

Nese jeni te lidhur me dike, do te arrini te fusni elemente te rnj ne te perditshmen tuaj per ta bere me te gjalle dhe per ta mbajtur larg nga monotonia.

Shendeti- Kur gjerat shkojne shume mire, ndiheni te mbushur me entuziazem. Kjo do ju nodhe ju; do te jeni te forte ne fizik dhe te lehte ne zemer dhe do te perballeni me impenjimet tuaja me efikasitet.

Duhet te mbani mend qe pervec akionit mireberes te Uranit do te ishte mire qe edhe ju vete te trajtonit pak me kujdes veten tuaj . Do te jete shume mire per shendetin.

Puna- Per shume prej jush ky vit perfaqeson fillimin e nje karriere te re e mbushur me eksperienca te reja qe do te shtojne jo pak kurrikulumin tuaj.

Urani mik ne vecanti, mund te veje ne rrugen tuaj pothuajse ne menyre te paptirur, njerez qe do ju ndihmojne ne rrigen tuaj profesionale. Duhet te mundoheni gjithsesi te mbani syte hapur.

Parate- Situata e parave do te mbahet ne nivele mese te kenqshme gjate ketij viti. Mund tu vijne ide te reja inteligjente se si mund te beni para apo te keni te ardhura nga drejtime te ndryshme.

Pastaj, duke qene se muajt e pare te vitit jane ato ku eproret vendosin se kush do te marre ritje ne detyre apo rritje rroge, ka shume mundesi qe emri juaj te permendet ne nje prej ketyre listave.