Shigjetari

Do t’ju kontaktoje nje mik i se shkuares. Do te jeni miqesor, do te shkelqeni dhe duket se kjo do te jete nje dite shume me fat per ju.

Mireqenia

53%

Intelekti

64%

Dashuria

65%

Emocionet

41%

Intuita

40%

Kreativiteti

19%

Puna

92%

Parate

11%