Tigri

( 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 )

Viti 2011 per ju do te jete nje vit i mbushur me levizje. Do te perjetoni nje nderrim shtepie ose zyre. Ka edhe shume mundesi qe ju te udhetoni jashte shtetit per arsye biznesi ose kenaqesie.

 

Tigrat e lindur ne pranvere ose ne vere do te kene fat ne vitin 2011. Ndersa ata ate lindur ne vjeshte ose ne dimer do te rrethohen pak nga nje fat i keq. Shkurtimisht ata te lindur ne vere dhe pranvere, do te jene me me fitim ne krahasim me ate te lindur ne vjeshte dhe dimer.

Ju duhet te mendoheni thelle dhe me kujdes perpara se te merrni nje vendim te lidhur me karrieren tuaj. 2010 nuk eshte viti i duhur per te nderruar pune, ndryshe mund te rrezikoni qe situata juaj te kthehet nga keq ne me keq akoma.

Ne anen tjeter, Tigrat qe jane te vetepunesuar do te kene perfitime te mira nga puna e tyre. Megjithate, ju duhet te punoni shume qe te merrni shperblimet e duhura. Duken ne horizont udhetime dhe ndryshime. Gjithashtu ju keshillohet qe te zgjidhni disa ceshje shendetesore.

Mund te ndiheni pak te vetmuar. Romanca do te lulezoje per ju ne periudhen midis Korrikut dhe Tetorit. Pra, 2011 do te jete nje vit ku fati i mire me fatin e keq perziehen bashke per ju.