Ujori

 

Per te bere

  • Mundohuni te flisni per argumente te ndryshme dhe Ujori do te kete gjithmone dicka per te shtuar.
  • Surprizoje me nje objekt te vecante dhe jo te zakonshem. Ai adhuron surprizat dhe sa me origjinale te jene, aq me te keshillueshme jane.
  • Mbaj nje distance sigurie nga pikpamja emotive, te pakten ne fillim, pasi Ujori eshte nje shenje e larget ne fillim dhe ka nevoje per hapesirat e tij per te qene i lumtur.
  • Vleresoje devotshmerine e tij per qellime speciale dhe ideale, dhe ai do te te tregoje vleren e berjes se botes nje vend me te mire dhe me krijues.
  • Hyr ne intimitet me pare me mendjen e tij dhe me pas me trupin e tij. Do te te kape menderisht dhe do te te intrigoje totalisht.

Per te mos bere

  • Nuk duhet te jeni shume precise. Nese kerkon perpikmeri apo varesi totale, do te ndihesh keq. Ujori sillet sipas deshirave te tij dhe shpesh jeton ne boten e tij.
  • Mos kerko nje lidhje serioze shume shpejt dhe mos kerko asnjehere te jesh gjeja e vetme ne universin e tij.
  • Mos kerko ta ndryshosh menyren e tij te te menduarit edhe pse ndoshta nuk je dakord me pikepamjet e tij ne disa aspekte.
  • Mos u mundo te terheqesh nje Ujor ne krahet e tua kur ai e ka mendjen ne nje vend tjeter.
  • Mos  u mundoni te influenconi menyren e tij te te veshurit. Mund te mendosh qe nuk eshte ashtu si duhet, apo edhe i cuditshem, por Ujoret preferojne te vishen ndryshe nga gjithe te tjeret.