Ujori

 

Dashuria

Qe prej ndonje jave deshira per stabilitet do te kete marre terren ne krahasim me shqetesimin ne lidhje me kofijte. Perjashtimi i vetem: Ujoret e lindur nga data 29 janar e ne diten e pare te shkurtit, qe te impenjuar ne nje lufte me Saturnin, do te vazhdojne me mendime me te shqetesuara se zakonisht.

Fale mbeshtetjes se Jupiterit, do te arrijne megjithate te mbajne hmorin e tyre ne nje nivel te mire. me pas te gjithe pjesetaret e shenjes do te rekuperojne dinamizmin.

Shendeti

Shendeti do te kaloje nga terapite qe perfshijne trupin dhe mendjen, nga aktivitete qe shtyjne ne shprehjen artisitike ne levizje harmonike, euritmi, pilates dhe kercimi do ju lejojne qe te clironi emocionet tuaja, duke punuar me shkathtesine dhe me tonifikimin.

Edhe ushqimi do te kete nje rol thelbesor; ushqimet e shendetshmedo ju lejojne te perballoni ndryshimin e stines me shume imunitet te forte.

 Puna

Situata profesionale do te jete shume rutine, gje qe nuk do ju shqetesoje aspakk; t’i dedikoheni me rregullsi zhvillimit te detyrave te zakonshme do ju lejoje qe te keni edhe momente lirie kur te mudn te kultivoni pasione dhe interesa.

Pas gjysmes se pare te muajit, Marsi do ju bjee ndermarres dhe brilante ne permbylljen e puneve apo kontratave, dhe nga data 22, ehde venusi do te stimuloj iniciative dhe bashkepunime.

 Parate

Planetet ne sektorin tuaj te dyre, ate te burimeve ekonomike, do ju japin intuite dhe largpamesi ne blerjet qe do te beni, me nje tendece drejt kursimit apo investimit ne sektore alternative.

Parate kete muaj nuk do te perbejne nje shqetesim per ju, dhe vetemte lindurit ndermjet fundit te janarit dhe fillimit te shkurtit duhet te mos guxojne shume me shpenzime.