Ujori

Te lindurit ne shenjen e Ujorit pelqejne pjatat e bollshme dhe ngopese por jane shume te kujdesshem dhe evitojne disa lloj ushqimesh ndaj te cileve jane intolerante.

 

Prandaj eshte mire te informoheni perpara se t’i ftoni.

Aplikojne fantazine e tyre dhe te qenit jo konvencionale edhe ne tavoline prandaj eshte e mundur qe te shtrojne tavolinen me nje prekje origjinaliteti.

Gjate te ushqyerit preferojne te jene ne shoqeri te mire, pra te flasin dhe te shkembejne batuta.

Disa keshilla

  • Merrni vitaminen C, qe kuron hemoragjine nga dobesia e kapilareve.
  • Hani shume fruta te fresketa, sidmos agrume.
  • Shtoni konsumin e klorurit te sodiumit, kripa juaj qelizore (e gjendur te spinaqi, karotat, mollet, lakrat) per te kontrolluar nivelet e lengjeve ne trup.