Ujori

Me Henen dhe Merkurin ne sektorin e dyte, Venusin dhe Marsin ne te tretin, duhet t’i dedikoheni komisioneve te vogla dhe me nje qasje me konkrete ndaj realitetit dhe nje deshire per vazhdimesi. Keto do te jene karakteristikat e javes qe do ju bejne te rivleresoni gjeste te vogla.

Te premten dhe te shtunen do te doni te largoheni nga vemendja e tepert e partnerit; ndoshta nuk dote jete shume i kenaqur nga kjo. Te dielen mund te jeni pak egzibicioniste.

.