Ujori

Dashuria- Ne kete vit, fale prezences pozitive te Jupiterit dhe Uranit do temund ta gjeni veten ne krahet e nje personi qe do te njihni ne rrethana te pazakonta apo ne moment kur keni gjera te tjera ne mendje.

Nga kuadratura e Saturnit kuptohet qe nuk do t’i beni rezistence ndienjes se re. Mbani nder te tjera parasysh qe mundesite per nje martese apo bashkejetese te papritur do te mbeten te larta, vecanerisht deri ne daten 26 qershor.

Shendeti- Jupiteri qe jep bollesi dhe Saturni dobesi, bejne te mendohet qe gjate keij viti do te keni nje efekt fizarmonike ne linjen tuaj. Nje muaj do te jeni teshendoshe dhe muajin tjeter shume te dobet.

Me Uranin ne favor, megjithate zbulimet e reja te teknologjise mund te jene nje ndihmese e madhe duke ju ndihmuar qe te menjanoni shqetesimet tuaja, edhe aro kroniket.

Puna- Fale mbeshtetjes se Jupiterit dhe Uranit, kush prej jush eshte pa pune do te mund te gjeje shpejt nje pune shume te mire.

Ndersa kush prej jush e ka nje pune por nuk eshte plotesisht i kenaqur me te, Fati do te mund ta shtyje drejt rrugeve te reja shume interesante. Saturni ne aspekt te veshtire per te gjithe vitin mund te shkaktojne ndonje vonese ne arritjen e qellimeve.

Parate- Horizonti financiar duket te jete relativisht i qete. Kjo eshte merite e Jupiterit qe perfaqson parate dhe qe do te jete ne orbite shume te favorshme deri ne daten 26 qershor, dhe e Uranit, planet i kreativitetit qe do te zgjidhe veshtiresite ekonomike.

Megjithate beni kujdes nga Saturni negativ, qe  mund te vonoje realizimin e nje marreveshje qe e keni shume perzemer, dhe mund te kerkoje edhe shume sforcim nga ju.