Ujori

“Armatosuni” me durim dhe perballojeni kete periudhe pa iluzione false. Nje shok ose shoqe mund t’ju jape ndihme. Me koleget duhet te jeni me shume te komunikueshem.

Mireqenia

4%

Intelekti

51%

Dashuria

87%

Emocionet

5%

Intuita

19%

Kreativiteti

34%

Puna

33%

Parate

45%