Virgjeresha

Shenjes se Virgjereshes, te drejtuar nga Merkuri, i jepen guret gri, te ndryshueshme, ose opaleshente.

 

Guri i kesaj shenje eshte konsideruar Zafiri qe mund te jape energji sherimi dhe dashurie per ata qe kane nevoje.

Per te forcuar kujtesen dhe per te pedorur me mire intuiten dhe racionalitetin, si edhe per te kundershtar pasigurine dhe friken, eshte me se i dobishem Kunzite.

Ne nivel fizik, jane te keshilluar Kuarci Rutilato, shume i dobishem kunder lodhjes, ose Agata qe eshte konsideruar si nje energjizues shume i mire qe jep force ne cdo nivel.