Virgjeresha

 

Dashuria

Dhjete ditet e para te muajit do te jene me siguri ato me pozitivet, ato per te nisur per udhetime te reja, per te bashkuar prezencen dhe fantazine, me sensualitetin qe do ju jepet me shumice nga Marsi pozitiv.

Me pas planetet ne shenjen e Binjakeve mund tu krijojne ndonje problem persa i perket komunikimit, me partnere kapricoze apo jo te afert. Mundohuni te duroni pasi Jupiteri eshte duke ardhur.

Shendeti

Kujt i pelqen ecja apo ekskursione te lodhshme, do te jete shume i favorizuar nga Marsi qe do te garantoje edhe nje mbulim te plote nga na apsikofizike; sporti dhe levizja do te jene nje gje shume pozitive per ju.

Qe nga mesi u muajit kuadratura e Venusit mund te dobesoje sistemin nervor, duke ju edhe me shume te prekshem nga problemet e vogla dhe jo shume te rendesishme.

Puna

Virgjereshet e dhjetediteshit te pare, fale Plutonit pozitiv dhe Sautrnit stabilizues do te jene tashme prej muajsh duke shijuar frytet e punes se tyre. Te lindurit nga data 27 e deri ne 29 gusht do te mbajne nen fre edhe ndonje paqetesi.

Muaji do te jete shume perfitues sidomos ne pjesen e pare, qe duhet t’i dedikohet konsolidimit dhe theksimit te volumit te marreveshjeve. Pas dates 15, duhet te perzgjidhni prioritetet.

Parate

“Grupi i njejte” i te lindurve ne dhjetediteshin e pare po jeton nje periudhe te jashtezakonshme edhe pse Jupiteri ka nje vit qe nuk eshte edhe aq pozitiv. Muaji do te filloje shume mire me mundesi shume te mira per ju.

Nga data 15 do te duket sikur parate marrin nje drejtim mosterioz dhe mund tu shpetojne edhe mendjes tuaj shume organizuese. Qe nga muaji tjeter cdo gje do shkoje mire.