Virgjeresha

Femra Virgjereshe adhuron kontaktin fizik, nuk hezitojne te kerkojne te masazhohen me vajin e tyre te profumuar qe e mbajne gjithmone gati per cdo rast.

 

Mund te behen shume te mira ne shtrat. Mjafton qe mashkulli te jete nje mesues i mire, nje mashkull qe do te ishte ne gjendje te zgjonte tek ajo  deshiren per te eksperimentuar te gjitha pozicionet e mundshme. Keto femra jane nxenese shume te afta per te mesuar dhe deshirojne te tregojne se cfare dine te bejne. U pelqen kur ai futet ne dhome akoma i lagur pas nje dushi qe te mund ta thajne me sensualitet. Shumica e femrave Virgjeresha nuk deshirojne intimitetin ne luks por jane praktike.

Mashkulli ideal per femren e Virgjeresheseshte nje ekspert lojerash paraprake, i afte ne perkedhelje dhe ne masazhe. Eshte e nevojshme te kete edhe tru per te nisur biseda intriguese.

Si ta beni per vete: masazhojeni trupin e saj gjate ne shpine, kembe dhe ije, deri sa te arrini tek zonat me intime.

Partner ideale: Bricjapi