Virgjeresha

Shoqeruesit e udhetimit te Virgjereshes mund te lene ne shtepi krenarine e tyre. Te lindurit nen shenjen e Virgjereshes kane nje ore biologike.

 

Eshte e pamundur per ta qe te humbasin nje avion apo te zgjohen vone per mesimin e aerobise ne mengjes qe praktikohet mes palmave te fshatit ne Karaibe te zgjedhur  per pushime.

Jeta e fshatit me turne sportive, ekskursione dhe terheqje te tjera te organizuara mire perputhet me programimin e detajeve te dites edhe kur eshte me pushime.

Kerkues te rregullit dhe te pastertise, nuk e pelqejne turizmin e organizuar vete, ne vende te humbura, duke preferuar te besojne te dikush tjeter me eksperience per te patur edhe aventuren por edhe komoditetin.

Shpesh ata jane te gatshem te bene nje udhetim edhe ne vetmi, por nuk e kundershtojne shoqerine e mire. Florida, Kuba, Santo Domingo, mund te jene vendet e duhura per pushimet ideale.