Humbje ne tregun mediatik. Mbyllet gazeta Shqip

Gazeta “Shqip” nuk do te dale me ne treg çdo dite sikunder ka qene deri me tani.

Drejtuesit e saj kane vendosur ta mbyllin versionin e perditshem ne print, me perjashtim te fundjaves kur do te kete nje numer.

Nderkohe gazeta do te funksionoje perdite vetem ne versionin e saj online.

Ky vendim vjen pas renies se lexuesve dhe rrjedhimisht uljes se tirazhit te gazetes, ndersa kostot ishin te larta.

Numri i pare i “Shqip” ka dale ne vitin 2016. Kjo gazete eshte pjese e grupit mediatik Top Media, ne pronesi te Vjollca Hoxhes