1

Ide per torta dasme qe do ju argetojne shume (Foto)

Per nje arsye te caktuar por ende te panjohur njerezit i bejne dhe i konsiderojne dasmat si festa serioze familjare.

Edhe pse duhet pranuar se bashkimi i nje çifti eshte gje serioze megjithate, ceremonite martesore nuk duhet kuptuar si diçka te ngurte dhe monotone.

Dasma do te duhej te ishte nje dite perplot hare e argetim ku secili mund ta shprehe kreativitetin dhe personalitetin e tij. Dhe, ku mund te tregohet kreativiteti apo veçantia e nje personi apo çifti me mire sesa ne torten e festes.