ISIS merr pergjegjesine per sulmet dhe kercenon: “Do te godasim akoma me fort”

Lidhur me artikullin:

Si pasoje e sulmeve terroriste ne Bruksel deri me tani raportohet per 34 te vdekur.

Autoritetet belge nuk e kishin pritur qe fill pasi te arrestonin terroristin e Parisit Salah Abdeslam te mund te kishte sulme te tilla.

Duket se autoritetet ishin perqendruar se tepermi tek arrestimi i Abdeslam duke iu lene hapesire terroristeve qe te veprojne.

Duket se ka qene arrestimi i Abdeslam qe solli si kunderpergjigje sulmet e sotme te pergjakshme.

Organizata terroriste ISIS permes nje njoftimi leshuar ne mediat e saj ka marr pergjegjesi per sulmet ne Bruksel.

Sipas ISIS, sulmet ne Europe nuk kane per tu ndalur.

ISIS njofton se Brukseli ishte zgjedhja e veçante dhe se sulmet ishin drejtuar nga brenda Belgjikes.

IS shton se dite me te veshtira do te vijne per “aleatet e vendeve te kryqezatave”.