Ja cfare ka parashikuar Nostradamus per vitin 2015

Lidhur me artikullin:

Nostradamus, ka lindur ne vitin 1503 me emrin Michel de Nostredame dhe ka vdekur ne vitin 1566 ka qene nje person i cili eshte marre me prodhimin dhe shitjen e ilaçeve mjekesore, mirepo, i njohur eshte bere per parashikimin e nje numri te madh te profecive, te cilat jane publikuar ne librin ;Profecite’.

1. Te vdekurit do te ringjallen

“Jo shume vite pas perfundimit te nje milieniumi, kur nuk do te kete me vend ne ferr, te vdekurit do te dalin nga varret e tyre”, kishte shkruar Nostradamusi.

2. Ekonomia boterore do te pesoje kolaps

Nje tjeter parashikim i Nostradamus’it ka qene qe ekonomia boterore do te pesoje kolaps. Duke marre parasysh faktin qe jo shume vite me pare nje gje e tille per pak sa nuk kishte ndodhur dhe duke pare zhvillimet e fundit, mund te themi qe ky parashikim mund te jete lehte i sakte.

3. Njerezit do te jetojne deri ne 200 vjet

“Perparimet ne mjekesi do ta zgjasin jeten e njeriut deri ne 200 vite.Nje tetedhjetevjeçare do te duket si pesedhjetevjeçare”, ka shkruar parashikuesi.

4. Termet i madh ne SHBA

Parashikuesi i famshem ka folur edhe per nje tjeter fatkeqesi natyrore, e cila pritet te ndodhe gjate 2015. Behet fjale per nje termet te madh ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, megjithate, pershkrimi qe eshte dhene ne librin e tij le te kuptohet qe ky termet mund te perfundoje me nje shperthim te llaves.

5. Njerezit do te bisedojne me kafshet

Perparimet ne shkence do ta mundesojne bisedimin ne mes te njerezve dhe kafsheve te tyre shtepiake. Kjo gje, sipas parashikuesit te famshem, do te çoje ne rritjen e numrit te vegjetarianeve, te cilet pas shoqerimit me kafshet nuk do te hane mishin e tyre