Ja ku do te jete e ardhmja e Lionel Messi

Lidhur me artikullin:

Adidas ka pasur nje mbledhje dhe ka vendosur qe mos e lere Lionel Messi te largohet drejt nje skuadre te sponsorizuar nga Nike, nese ai largohet nga Barcelona. Drejtuesit e Adidas e duan Messi ne Mynih, ku jane dhe aksionere, dhe jane gati te paguajne 50% te shumes se transferimit.