Ja kush jane bashkeshortet me te mira sipas shenjave te horoskopit

Lidhur me artikullin:

Lexoni ne vijim ne cilat shenja jane lindur bashkeshortet qe mendohet te jene me te mirat

Gaforrja
Ndjenjat e femres se lindur ne kete shenje jane te fuqishme dhe intensive, ajo vertet dashuron. Ajo deshiron qe te gjithe perreth saj te jene te lumtur dhe gjithmone angazhohet qe secila dite t’u plotesohet me gjera te bukura. Problem i vetem eshte qe eshte e prire t’i dramatizoje gjerat. eshte amvise dhe nene e shkelqyeshme, gjithmone arrin gjithçka. E gjitha qe pret nga partneri jane respekti, sinqeriteti dhe qe t’ju kete prane vetes.

Luani
Eshte femer e guximshme, e patrembur dhe jashtezakonisht e afte. Ajo di te dashuroje madje ne menyren e vet me te cilen çdokend do ta bente per vete, madje edhe kur hidherohet eshte teper simpatike. Ndjenjat e saj jane te sinqerta, prane saj ndiheni te sigurt. eshte luftetare e madhe kur eshte fjala per femijet e vet.
Nga partneri pret qe ta admiroje dhe t’i kushtoje kujdes te madh, mirepo kur jeni prane saj edhe vete do te deshironit te kujdeseshit per te, sepse ajo eshte personi i cili ofron kujdes dhe ju dhuron dashuri te pakufishme.

Bricjapi
Nese femren e lindur ne kete shenje keni arritur ta beni per vete, duhet ta dini se ajo mbase edhe sheh me larg seç do te mund ta shihni ju vetveten. Ajo e di se çfare njeriu jeni dhe sa vleni. Do te jape gjithçka nga vetja qe nga ju te nxjerre ate me te miren. Si nene do te jete e rrepte, por e drejte.
E gjitha qe kerkon nga ju eshte qe te tregoni karakter dhe qendrueshmeri, nderkaq ajo me gjithe deshire do t’ju shperbleje me sjelljen e vet.