Ja telefoni me i sigurt qe nuk ju lejon te shkarkoni asgje

Una Inc ka lançuar smartfonin e tij te ri, UnaPhone Zenith eshte telefoni me i sigurt qe do te keni ndonjehere, ne saje te nje sistemi te mbyllur dhe pamundesise per te instaluar aplikacione te pales se trete. Nuk ka lojra, nuk ka Snapchat, asgje, por heshtjen te embel enkriptimi.

UnaPhone, e cila eshte duke u financuar permes nje fushate Indiegogo, eshte ndertuar ne saje te nje partneriteti me Tutanota, nje kompani e specializuar ne enkriptim e-maili, dhe prodhuesit kinez te smartfoneve Elephon. Smartphone do te kete UnaOS, nje sistem operativ i modifikuar i bazuar ne Android 6.0 – dhe i zhveshur plotesisht nga te gjitha sherbimet e Google – duke shfaqur kodim te aplikacioneve email, tekst, dhe telefonit.

Ja-telefoni-më-i-sigurt-që-nuk-ju-lejon-të-shkarkoni-asgjë-businessmag

UnaPhone nuk ka lene asgje ne dore te fatit – ajo vjen me mbi 40 aplikacione te parangarkuara te sigurta, ADB te ç’aktivizuar, dhe me te perditesimet do te kryhen permes nje kanali te koduar OTA.

UnaPhone eshte ne dispozicion ne Indiegogo per $ 429 dhe kompania thote se do te filloje shitjen e pajisjes deri ne shtator.

/Techsot.al