Duhej të ishte një Disneyland kinez, por që për arsye të panjohura u braktis në mes nga ndërtuesit kinezë.

Ja vendet me te frikshme ne bote qe jane braktisur dhe nuk vizitohen me (Foto)

Jane vende qe dikur ishin te populluara dhe vizitoheshin nga shume njerez. Tani per shkak te legjendave apo te dickaje te frikshme jane braktisur dhe nuk vizitohen me nga njerezit.