Ishulli i Kukullave në Meksikë është një ndër vendet më të frikshme të botës. Aty u mbyt dikur një vajzë, prandaj njerëzit vendosin kukulla në kujtim të saj.

Ja vendet me te frikshme ne bote qe jane braktisur dhe nuk vizitohen me (Foto)

Jane vende qe dikur ishin te populluara dhe vizitoheshin nga shume njerez. Tani per shkak te legjendave apo te dickaje te frikshme jane braktisur dhe nuk vizitohen me nga njerezit.