Oradur-sur-Glane është një fshat francez i cili u dogj nga gjermanët në 1944. Aty u vranë 642 persona. Sot mbetet nje dëshmi e hapur e asaj kohe

Ja vendet me te frikshme ne bote qe jane braktisur dhe nuk vizitohen me (Foto)

Jane vende qe dikur ishin te populluara dhe vizitoheshin nga shume njerez. Tani per shkak te legjendave apo te dickaje te frikshme jane braktisur dhe nuk vizitohen me nga njerezit.