Bullgari

Jo vetem fustan te bardhe kur vishesh nuse. Vende te ndryshme fustane te ndryshem (Foto)

Martesa eshte ngjarje shume e rendesishme ne jeten e nje personi. Martesa ka peshe sidomos per gjinine femerore, sepse jane femrat ato qe kalojne kohe te gjate ne pergatitjen e tyre per ceremonine martesore.

Ne shume vende te botes, ne rajone e krahina te caktuara, ne diten e marteses, nusja veshe fustanin tradicional (me ngjyre te caktuar), qe percillet brez pas brezi, ndersa reflekton bindjet fetare apo dhe ato kulturore te nje populli.

Ne vijim do t’ju sjellim nje foto-galeri te fustaneve te nuseve nga pjese te ndryshme te botes, ku ceremonite martesore zhvillohen ende sipas traditave vendore.