1 Edward Green - 1075 dollare. Te bukura, elegante dhe te shtrenjta. Keto jane karakteristikat e kepuceve te prodhuara nga Edward Green.

Keto jane kepucet me te shtrenjta per meshkujt (Foto)

A jeni te gatshem te shpenzoni 1,000, 2,000, 3,000, apo 30,000 dollare per nje pale kepuce? Mos u lodhni te pergjigjeni e dime fare mire pergjigjen por, dhe arsyen.

Megjithate, nje pjese e njerezve nuk e kane problem te shpenzojne para te majme per gjerat firmato dhe te zgjedhin çka eshte mire per shputat e kembeve te tyre…