1

Keto ndodhin ne Rusi (Foto)

Pa marre parasysh se ne cilin shtet jetoni, çdohere keni pershtypjen se jeni te rrethuar me njerez paksa te çmendur qe vishen dhe sillen çuditshem. Megjithate, shprehite e ketyre njerezve mund te jene relative sepse jo gjithçka qe juve ju duket e pazakonte, eshte e tille edhe ne syte e te tjereve.

Sidoqofte, ekzistojne shtete ne bote ku njerezit sillen vertete çuditshem dhe bejne gjera te pazakonshme. Nje shembull i perkryer per ta deshmuar kete gje eshte kush tjeter pos Rusia.

Pasi t’i shikoni keto fotografi qe jane realizuar ne kete shtet, ndoshta do te mendoni edhe njehere rreth percepcionit tuaj se çka eshte normale dhe cka e çmendur ne vendin ku jetoni.