1

Me keto veshur, partneri nuk gabon kurre. Te brendshme fosforeshente (Foto)

Nje linje te brendshmesh sensuale ka vendosur qe te perdore nje teknike te re ne prodhimin dhe perberjen e tyre.

Ne sutjenat dhe te mbathuar jane vendosur disa fije fosforoshente qe duke qarte ne erresire dhe partneri juaj do te ju gjeje edhe me dritat fikur.

Linja e fundit nga LuminoGlow’ e emeruar si Aurora eshte bere nga nje material qe nuk demtohet dhe te brendshmet tuaja nuk vjeterohen ndonjehere.

Linja do te prodhoje edhe te brendshme burrash fosforoshnte qe te duken ne erresire.

Kjo gje eshte bere ne saj te teknologjise se larte per “pelhuren e shndritshme”.