Cate Blanchett

Keto yje duken sikur nuk plaken kurre (Foto)

Kultura e sotme eshte aq e obsesionuar me pamjen rinore, ndjenje qe i detyron ne operacione estetike apo te pakten t`u nenshtrohen terapive per ripertrirje.

Sidoqofte, jo te gjithe ne Holivud jane duke synuar nje gje te tille. Ne beme permbledhjen e disa fytyrave, nga modelja Naomi Campbell e deri tek aktoret Meryl Streep dhe Julia Roberts, te cilat e deshmojne se behen edhe me te mira me moshe.