.

Kjo do te jete moda e bikini per vitin e ardhshem (Foto +18)

Stina e veres dhe plazhi iku, por moda mbetet. Ne po ju sjellim nje pjese te asaj qe veren e ardhshme do te jete moda e minibikinit.

Perdorni pak fantazine se si do te duken femrat me to…

Ne foto e meposhtme jane bikinit me te vogla te mundshme. Mendoni se mund te kete edhe me te vogla…?