1

Kjo mode e meshkujve nuk duhet te rikthehet kurre (Foto)

Ka tendenca qe nuk dalin kurre nga moda. Te tjera, zhduken dhe rikthehen pas disa vitesh. Ndersa disa tendenca meritojne mos te kthehen kurre, siç jane ato te dekades se viteve ’70.

Shihni me poshte disa prej katastrofave te modes per meshkuj ne vitet ’70