Koleksioni H&M i veshjeve te Zuckerberg eshte vetem T-shirt dhe xhinse!

Ok, e pranojme: Te veshesh vetem T-shirt gri dhe xhinse blu mund te jete pak e merzitshme. Nga ana tjeter, nuk te duhet te shqetesohesh kurre per te zgjedhur veshjen e duhur!

Pikerisht kete thote edhe koleksioni i ri “Mark Zuckerberg”: Pa zgjedhje. Ashtu sikurse nuk ke zgjedhje tjeter veçse te zgjedhesh Facebook. Çdo dite te vetme.

“Pakoja e koleksionit” perfshin 7 bluza T-shirt gri bazike dhe nje pale xhinse blu.

Edhe pse logoja e Hennes & Mauritz shikohet kudo ne koleksion, nuk e dime ende nese prapa kesaj shakaje ndodhet H&M, nuk ka asgje ne faqen zyrtare Facebook dhe Teitter te H&M-se, por kushdo qe e ka bere, bravo!

koleksioni-hm-Mark-Zuckerberg-businessmag2

/Ky artikull u publikua me pare te Business Mag Albania.